Заев: Обнова на политичките преговори со Софија кон крајот на јули

0 Просмотры
Издатель
По неуспехот во Луксембург и повтореното вето од Софија, премиерот Заев ја отфрла идејата за негова оставка и предвремени избори.

Follow Kanal5
• FB:
• IG:
• Web:

© & ℗ Kanal5 & IN Media. All Rights Reserved
Категория
Игры
Комментариев нет.